Млада

Млада — Весна української музики!

Марина Юрасова Млада –  українська співачка, оригінальна виконавиця українского фольку. Млада це Весна української сучасної музики! Творчість Млади це самобутній погляд на український фольклор, який в синтезі з сучасними музичними течіями народжує стиль співачки — «Ethno Fantasy Music». 

«Мелодії, що співає Млада – це знову відкрита українська народна музика, котра зараз грає новими відтінками й ароматами. Вона виконана з надзвичайним теплом і майстерністю”. – Юрек Крук, генеральний директор "Alltech Ukraine", Великобританія. 


«Я би назвав вихід диска «Ой весна, весна…» (2005) тихою сенсацією. Млада звертає на себе увагу витонченим поводженням з народною музикою, її голос звучить і архаїчно, і сучасно. Радує її неформальне відношення до українских музичних першоджерел. Суттєво, це перша робота від початку і до кінця на оригінальному українському народному матеріалі. І, викликаюча, доречі, великий оптимізм в ділі розвитку відчизняної «нормальної» музики”. – Олексій Коган, музичний критик, радіоведучий. 

Музика першого альбому Млади попала в ротацію на радіо в Канаді, США, Великобританії, Бельгії, Голландії, Франції, Японії і в інших країнах, де була відмічена як перший у своєму роді серйозний український проект. «Синтезувати українську народну пісню з сучасними музичними течіями на такому рівні до Млади ще ніхто в Україні не брався. Це музика, яка відкриває нові простори і піднімає українську культуру на високий якісний рівень».  

Співачка Марина Юрасова « Млада»— Лауреат 1-ї премії фестивалю «Червона Рута» 2009. 

Міжнародні фестивалі:

"Сосо Джаз" (Одеса) 2013

"Трипільське Коло" (Київ)2013

"Музичні діалоги" (Луцьк) 2012

"Черкаські джазові дні" 2012

"Флюгери Львова" (м. Львів) 2011 

"Червона Рута" (м. Чернівці) 2009

"Джазперфест" (м. Харків) 2008 

"Країна Мрій" (м. Київ) 2008 

"Drum-kolo" (м. Київ) 2007 

"Осінній джазовий марафон" (м. Київ) 1997 

"Червона Рута" (м. Харків) 1997 

Дискографія: 
І. Закус "Ukrainian Bass Song" 2010 
Збірка "Drum-kolo" DVD, CD 2009 
Млада "Голубка" 2008 (не виданий) 
Млада "Ясні Зорі" 2009 (не виданий) 
Збірка "В джазі лише дівчата" 2006 
Млада "Ой весна, весна…" 2005 
І. Закус "Присвяти" 2003 
Червона Рута — 97 "Краще" 1997 

Добавить комментарий

Сайт відновлеено із доступних і публічних ресурсів. Посвячений творчості співачки "Млада" | Якщо є зауваження - пишіть: z-fox@mail.ua